Nieuws

Wijziging van het team

Sinds dit jaar heeft Ans afscheid genomen van het team van Wild van Maashorstwol. We bedanken Ans voor haar inzet en wensen haar een fijn pensioen toe.

De taken van Ans worden overgenomen door Anita. Na een korte inwerktijd draait ze volledig mee in het team. Het team bestaat nu uit Anita, Stella en Anita.

’t Schapenvolk van de Maashorst

sinds het laatste Oerfestival in het Oergebied de Maashorst werken wij, Wild van Maashorstwol samen met herders Wim en Joke Jans van Nabbegat Landschapsbeheer.

samen organiseren de open schaapskooi op Landgoed Nabbegat, iedere eerste zaterdag van de maand.

Tijdens de open schaapskooi wordt er ambachtelijk lamsvlees van de kudde van Wim en Joke verkocht, kun je door ons team geselecteerde ruwe vachten kopen om mee te spinnen of te vilten, verkopen we kant- en klare vegan, handgemaakte vachtkleden, ook zijn onze handgemaakte spinstokken te koop en zijn er iedere maand meerdere activiteiten.

We bieden spinsters uit de omgeving een plek om elkaar te ontmoeten en spin ervaringen te delen. Tussen 9.00 en 12.00 uur, helemaal gratis, wel zelf een stoel of kruk meebrengen!

Iedere maand staat er een excursie/wandeling over het Landgoed op het programma met herder Wim, vaak afgewisseld met een demo schapen drijven door herderin Joke. Ons team; Anita, Stella en Anita zorgen voor een viltworkshop met iedere maand een ander thema. Voor de inhoud van het maandelijkse programma kijk je bij onze agenda.